Benvinguts

Petits Budes Yoga Experience

L’objectiu de Petits Budes és iniciar als més petits a la disciplina del Ioga, mitjançant el joc, divertint-se i sense pressions perquè puguin créixer sentint-se lliures, plens i amb un coneixement d’ells mateixos més profund.

La pràctica regular de Ioga aporta nombrosos beneficis tant pel cos com per la ment i l’esperit.

Avui dia els nens estan sotmesos a un nivell d’estrès molt alt. L’escola, els deures, les activitats extraescolars, les pantalles, l’alimentació amb molt producte processat i la disminució del joc espontani a l’aire lliure estan provocant en els petits, ansietat, hiperactivitat, insomni, apatia, dolors de cap, problemes emocionals com la baixa autoestima, la ira… Les tècniques del ioga ajuden a millorar aquests aspectes transformant-los en nens saludables i conscients, en definitiva, nens feliços.

La metodologia Petits Budes pretén millorar la relació dels nens amb ells mateixos, amb els companys, amb la família i amb el seu entorn en general. Els petits tindran una ment centrada i en calma, un cos saludable i amb energia i un cor obert i content.

Beneficis

Beneficis de la pràctica del Ioga i el Mindfulness

√ A nivell físic: Els músculs i articulacions s’allarguen i enforteixen. També estimula el desenvolupament motor dels dos costats del cos. Millora la coordinació i l’equilibri, la circulació i l’assimilació d’oxigen.

√ A nivell mental: Ajuda a calmar i aclarir la ment, allibera tensions i estrès, augmenta la capacitat de concentració i atenció, desenvolupa la imaginació i la creativitat.

√ A nivell emocional: Ajuda a percebre la bellesa i la llum que hi ha al seu interior estimulant la seva confiança i autoestima, fent-los sentir més a gust amb el seu cos, millor empatia i tolerància, contribuint a què es connectin d’una manera més positiva i pacífica amb si mateixos i amb els que els envolten.

CLASSES

Petits Budes Yoga Experience
l’aprenentatge mitjançant els sentits

Classes de Ioga i Mindfulness a la Sala KOAN de Granollers

Petits Budes de 3 a 6 anys els dimecres de 17:30 a 18:30h. Les classes s’imparteixen a la Sala Koan, Granollers.

Classes de Ioga i Mindfulness a la Sala KOAN de Granollers

√ Petits Budes de 7 a 9 anys els dijous de 17:30h a 18:30h. Les classes s’imparteixen a la Sala Koan, Granollers.

TARIFES

Classe solta

Classe solta: 15€

Quota mensual

Quota mensual: 43€

inscripció

Quota d’inscripció nous alumnes: 25€

Miriam

Fundadora de Petits Budes i monitora de ioga per nens i famílies

Hola petits budes,
 

Soc la «nena gran» que amb moltíssima il·lusió us acompanyarà en aquesta màgica aventura! 

Ens iniciarem a la disciplina del ioga i el
mindfulness, però ho farem jugant, cantant, explicant contes, compartint i sobretot rient.

Treballarem la respiració, l’equilibri, la flexibilitat i les emocions. Cuidarem i estimarem els nostres cossos a la vegada que deixarem volar la nostra imaginació sense límits, sentint-nos lliures… convertint-nos en nens salubles i feliços!

 
Ens veiem aviat!!